ALBATRO 45

Opatija Riviera Boat Charter

ALBATRO 45

Iznajmite ovaj nevjerojatno brzi gliser ukoliko želite sa stilom i velikom brzinom zaploviti morem Opatijske rivijere.

Vožnja sa gliserom Albatro 45 biti će nezaboravno iskustvo - s ovim brodom možete uživati u vožnji s otoka na otok i tako otkriti skrivene ljepote Opatijske Riviere u intimnom okruženju s prijateljima ili s obitelji.
Gliser Albatro 45 dug je 14 m metara, ima širinu od 3,90 m i dubinu trupa od čak 0,90 m, u kombinaciji sa jakim motorima 2 x 470 KS Yanmar. Time se postiže max. brzina od čak 50 čvorova! Gliser ima prostora za smještaj 2 osobe u kabini koja raspolaže sa 1 wc-om.
Dođite i neka zabava počne, ne ustručavajte se iznajmiti ovaj iznimni gliser za savršen ljetni odmor u Opatiji!

Noćenje smještaj za n. 2 + 2

VANJSKA OPREMA:
Inox ograda, platforma u tikovini, inox ljestve, vanjski tuš (topla i hladna voda), krmeno sunčalište u skay-u, stol od tikovine sa hidrauličnim dizanjem, sjedišta od skay-a, hladnjak, n.6 inox bitve i fairleads, inox-pleksiglas t-top, rog, navigacijska svjetla. Instrument ploča sa instrumentima, kompletna instrumentacija + motor, volan, kompas,, radio stereo CD, GPS 8,4 ``, VHF.
Pumpa za santinu, 3 baterije, punjač, ​​baterija prekidači, magnetno-termički zaštitnici, autoklav, 220v sustav s utičnicama.
Tikovina na palubi, galvanizirano sidro, pocinčani lanac 50 m., Električno vitlo, sustav za toplu vodu, sustav otpadnih voda i električno napuhavanje.

UNUTARNJA OPREMA:
Kupka s električnim wc, kožom i tušem.
Unutar kuhinja kompletno uređena električnim kuhalima, koža, hladnjak. Dva kauča od mikro vlakna, bračni krevet.

Poludnevni najam traje od 9h - 13h ili od 14h-18h
Cijena: 700€
Cijena goriva NIJE uračunata u cijenu.

Cjelodnevni najam traje od 9h do 18h
Cijena: 1.200€
Cijena goriva NIJE uračunata u cijenu.