smjestaj-71d93

Opatija 

smjestaj-71d9

Apartman

Apartman za 5 osoba smješten u privatnoj kući nedaleko od centra Ičića. Apartman ima dvije spavaće sobe, od toga jednu sa bračnim krevetom,a drugu sa dva odvojena kreveta. Također,moguć je smještaj na ležaju na razvlačenje za još 2 osobe. Kuhinja je opremeljena u potpunosti (štednjak sa pećnicom/hladnjak/stroj za pranje suđa/mikrovalna pećnica/toster) te se nalazi u sklopu dnevne sobe sa SAT/TV i blagavaonice te 2 kupaonice. Klima uređaj u apartmanu te pristup WIFI brzom internetu. Natkrivena terasa sa roštiljom i sjedećom garniturom te balkon s pogledom na more. Privatan parking.

Sadržaji

Karta (* molimo da nas kontaktirate za točnu adresu tog objekta)

Provjera raspoloživosti

Osigurajte si odlične cijene za predstojeći boravak. Primite trenutnu potvrdu uz mogućnost BESPLATNOG otkazivanja za većinu jedinica!
Kao jamstvo rezervacije potrebno je uplatiti polog putem bankovne doznake. Opatijariviera kontaktirat će vas nakon rezervacije s uputama za uplatu pologa.
Gostiju Cijena
(*ovisi o sezoni)
Noći

Dodatne informacije

Check-in:
Check-out:
Cancellation:
Uvjeti otkazivanja i plaćanja unaprijed ovise o vrsti sobe. Molimo vas da provjerite pravila vezana uz sobu koju ste odabrali.
(*) :