Kako rezervirati

KAKO REZERVIRATI PLOVILO _ OPATIJA GLISERI

 

  

  Rezervacija plovila može se napraviti u samo nekoliko kratkih koraka.
 

Jedan brod 1 Opatija Riviera najam gliseraOdaberite željeni tip broda – Pregledajte našu ponudu na Opatijariviera.com sustavu za booking i pomoću alata za pretraživanje odaberite plovilo koje odgovara vašim željama. 
Nakon odabira plovila, pošaljite rezervacijski upit popunjavanjem obrasca kako bi provjerili dostupnost. Ukoliko je plovilo raspoloživo za rezervaciju, možete ga odmah direktono rezervirati putem booking alata sa desne strane prozora gdje se nalazi plovilo, rezervacija je vrlo jednostavna.
 

Opcija najma broda_ Opatija najam gliseraOpcija – Ukoliko je plovilo dostupno postoje dvije mogućnosti: možete odmah samostalno napraviti booking plovila (rezervaciju), ili možete poslati e-mail upit o plovilu. 
E-mail upit ne znači da će željeno plovilo još uvijek biti raspoloživo, jer online booking radi u realnom vremenu i plovilo se u svakome trenutku može rezervirati i blokirani putem online sustava rezervacije. Ipak, ukoliko pošaljete e-mail i zaprimite ponudu, možemo vam dodatno pomoći sa rezervacijom ili pomoći u organizaciji putnih detalja, poput letova, autobusa, trajektnih karata i slično.
 

Rezervacija plovila_ Booking glisera OpatijaRezervacija / charter ugovor - Nakon primitka potvrde o najmu (rezervacija online ili putem e-maila) poslati ćemo Vam charter ugovor (ugovor o najmu plovila). 
Ugovor o najmu bi trebao biti potpisan i poslan natrag zajedno sa dokazom o uplaćenom predujmu za rezervaciju i preslikom vozačke dozvole za upravljanje plovilom, sve sukladno roku navedene u ugovoru. Plaćanje rezervacije se može obaviti najkasnije do 3 dana prije ukrcaja.  Za rezervacije pristigle u roku od 3 i manje dana od dolaska na plovilo, cjelokupni iznos treba uplatiti unaprijed. Kada je plaćanje najma izvršeno u potpunosti dobit ćete sve potrebne detalje za ukrcaj.
 

BOOKING INFORMACIJE

Iz naše flote odabrerite plovilo koje odgovara Vašim potrebama, pošaljite nam online potvrdu rezervacije ili e-mail upit za više informacija o plovilu i uvjetima rezervacije.

Naša posada i djelatnici će se pobrinuti za vas do kraja vašeg odmora na plovilu (rezervacijski postupak, check-in, check-out).
Ukoliko je plovilo dostupno, možete ga samostalno rezervirati izravno na internetu putem ove web stranice. 
Ukoliko plovilo nije dostupno, prema vašem zahtjevu možemo vam predložiti neku drugu opciju (ili datum) iz naše flote.

U slučaju da nemate iskustva u plovidbi, možemo vam predložiti neke od naših skipera. Svi skipperi su iskusni u plovidbi na području Opatijske rivijere!

Uz Marea Charter i OpatijaRiviera.com vaša avantura na plovilu će biti nezaboravna!

Marea d.o.o. | Opatijariviera.com

OWNER
ADDRESS

tel: PHONE
mobile: MOBILE
fax: FAX
EMAIL

skype:

Social Profiles