Skipper Trening

trening na gliseru Opatija, Skiper trening Opatija Rijeka - Hrvatska, trening vožnje glisera Opatija, Hrvatska trening vožnje broda, vožnja brodom OpatijaŽelite li dodatno unaprijediti potrebne vještine kako bi upravljali svojim vlastitim brodom ili plovilom u najmu dok ste na ljetovanju?
Želite li naučiti osnove navigacije, testirati svoje praktično znanje, operativne sposobnosti?
Želite li svladati neočekivane situacije, pod različitim vremenskim uvjetima?
Možda imate puno strasti za morem, ali je Vaše iskustvo i razina znanja nedovoljno razvijena?

Svrha programa "Skipper trening" je provođenje programa navigacijske obuke u vremenskom roku koji Vama najviše odgovara.
Sati praktične vožnje omogućit će Vam učenje osnova brodske navigacije, glavnih obveza voditelja brodice, odgovornosti i potrebnih vještina.
Upoznati ćete se sa različitim dijelovima broda, manevriranja, ulaska i izlaska iz luke, korištenja sidra, rukovanja instrumentima, kako čitati nautičke karte i osnove navigacije tijekom dana ili noći.

Razmotrit će se i neke od najvažnijih i potrebnih informacija pomorskog zakona, meteorologije, sigurnost na brodu, te što točno treba učiniti kada je čovjek u moru.
Ove i mnoge druge situacije koje se odnose na rukovanje plovila su važne kada se unajmljuje brodica od charter tvrtke. Naši tečajevi su prilagođeni prema Vašem stupnju znanja, broju sudionika i raspoložovog vremena. Jasno nam je da ste na godišnjem odmoru, pa ćemo raditi unutar raspoloživog vremenskog okvira.

Naše tečajeve provodimo izravno na plovilima koja se daju u najam (charter), omogućujući tako da se dobro upoznate sa plovilima koja ćete kasnije možda i unajmiti za Vaše privatne voženje.
Cijene su izražene na zahtjev, temeljeno na specifičnim željama naših klijenata (uključujući željenu duljini plovila i broja sudionika).

Marea d.o.o. | Opatijariviera.com

OWNER
ADDRESS

tel: PHONE
mobile: MOBILE
fax: FAX
EMAIL

skype:

Social Profiles