Vodič Gastro i Znamenitosti

Vodič Gastro i Znamenitosti

Da bi Vaš dolazak u Opatiju bio ugodan i vrijeme provedeno u Hrvatskoj apsolutno prekrasno, za Vas smo pripremili Gastro vodič i vodič kroz Znamenitosti.
Ovdje ćete pronaći sve potrebne informacije zajedno s gradskim vodičem i kartom Opatije.
 
Vodič Gastro i Znamenitosti  će vam pomoći u obilasku Opatije i okolice. Iskoristite naš vodič i napravite on-line rezervaciju s nama - rezervacijski centar Opatijske rivijere omogućuje instant potvrdu rezervacije.
 
Turistički vodič će vam dati korisne informacije na karti Opatije rivijere. Pronađite i posjetite sva zanimljiva mjesta u Opatiji i okolici!
 
Odaberite savršen odmor u Hrvatskoj na prekrasnoj Opatijskoj rivijeri (Volosko, Lovran, Ičići, Iku, Poljane, Veprinac, Medveja, Mošćenička Draga).

Opatijariviera.com Online rezervacijski sustav  omogućuje ostvarivanje sigurne rezervacije i plaćanja. Ukoliko ste sanjali o svom odmoru u Hrvatskoj i na Opatijskoj rivijeri, odmor ćr biti i bolji nego što ste očekivali.
 
Pogledajte sva zanimljiva mjesta u Opatiji ikoristeći naš turistički vodič provedite savršen odmor na čudesnoj Opatijskoj rivijeri!
 
 
Zašto putovati na Opatijsku rivijeru i što vidjeti?
 
Opatija je svakom turistu, koji je barem jednom u životu posjedio Jadransku obalu itekako poznata. Čak i ako ju nije posjetio, imao je prilike čuti nešto o ovom raskošnom gradu, koji je stoljećima ugošćavao svjetske vođe i poznate iz čitavog svijeta. Opatija je bila odmorište mnogim aristokratima, koji su svoje bogatstvo i raskoš imali prilike pokazati na mnogobrojnim balovima, koji su se održavali na terasama  hotela. Raskošne terase i još raskošnije haljine ljepotica sa dvora, svake godine iznova uljepšavale su Opatijsko ljeto i punile ovaj prostor životom.
Ljepota ovoga kraja, iako neupitna, obogaćena je još jednim detaljem, arhitekturom. Hoteli i vile sagrađeni u ovome kraju imaju poseban značaj. Gotovo sve vile i ljetnikovci ukrašeni su vječnim zelenilom i prekrasnim vrtovima, koji se u ljetnim mjesecima doimaju kao kraljevski dvorovi. Opatija nije poznata samo po tome da je nenadmašivo odmaralište, ona je i lječilište, te je zbog svoje blage klime i pozicije posjećena i u zimskim mjesecima.

Marea d.o.o. | Opatijariviera.com

OWNER
ADDRESS

tel: PHONE
mobile: MOBILE
fax: FAX
EMAIL

skype:

Social Profiles